Informații

Adresa
Str. Gării nr. 35, cod poştal 800222
Telefon: 0236414749
Fax: 0236465860
E-mail: secretariat@ccdgl.ro
Site Web: http://ccdgalati.ro/

     
P
rogram
Luni - Joi   8.00-16.30
Vineri        8.00-14.00
Audiențe: Luni şi Joi  13.00-15.00

Platforma națională de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19

Gradul de vaccinare în rândul personalului angajat

Rata generală de vaccinare a personalului din Casa Corpului Didactic Galați este de 66,67% din totalul celor 9 angajați. Raportat la personalul care deține funcții de conducere, ponderea celor vaccinați este de 100%.

Atelier - Constantin Lomaca

Miercuri, 22 februarie, Casa Corpului Didactic Galați a găzduit atelierul cu tema „Lungul drum al competențelor din programa școlară în sălile de clasă”. Atelierul a avut ca obiectiv să prezinte modul în care construim activități de predare și de evaluare de impact pornind de la descriptori de performanță bine formulați.
Atelierul a fost dedicat cu precădere profesorilor de Științe (STEM) din ciclul gimnazial, dar au participat și profesori de alte discipline care au descoperit moduri practice în care pot alinia predarea și evaluarea pentru a crește impactul activităților de învățare la clasă cu ajutorul descriptorilor de performanță definiți pe baza competențelor din programa școlară.
Atelierul a fost susținut de profesorul Constantin Lomaca, coordonatorul Departamentului de Științe al Franconian International School, Erlangen, Germania. Dl Lomaca predă Chimie, Biologie, Fizică și Filosofie pentru copii.
Atelierul a fost organizat în parteneriat cu DATAWARE Consulting, în cadrul proiectului „Inovație printr-o soluție personalizată de e-learning în cadrul clusterului IT&C Dunărea de Jos”, COD SMIS 129817.

Prezentarea se poate descărca aici.