Informații

Adresa
Str. Gării nr. 35, cod poştal 800222
Telefon: 0236414749
Fax: 0236465860
E-mail: secretariat@ccdgl.ro
Site Web: http://ccdgalati.ro/

     
P
rogram
Luni - Joi   8.00-16.30
Vineri        8.00-14.00
Audiențe: Luni şi Joi  13.00-15.00

Platforma națională de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19

Gradul de vaccinare în rândul personalului angajat

Rata generală de vaccinare a personalului din Casa Corpului Didactic Galați este de 66,67% din totalul celor 9 angajați. Raportat la personalul care deține funcții de conducere, ponderea celor vaccinați este de 100%.

Cafeneaua Merito - 15 octombrie 2020

Dragi prieteni,

Joi, 15 octombrie, începând cu ora 17, vă invităm la o nouă ediţie a cafenelei „Merito” Galaţi, de data aceasta cu tema generală „Despre democraţie şi implicare”. Cafeneaua virtuală va fi prilejul deschiderii unui proiect al CCD Galaţi prin care ne propunem creşterea gradului de sensibilizare a elevilor, studenţilor şi profesorilor de ştiinţe socio-umaniste cu privire la importanţa şi necesitatea unei implicări mai sistematice şi mai consistente în viaţa cetăţii, dar şi înţelegerea cauzelor profunde pentru care educaţia civică nu reuşeşte să motiveze generaţia tânără într-o măsură mai mare să se implice în practicile şi instituţiile democratice (începând cu practica elementară a votului). Într-o întâlnire inedită, vom avea pentru prima dată adunaţi în jurul unei mese rotunde virtuale profesori de ştiinţe socio-umaniste, elevi şi studenţi, alături de speakerii evenimentului:

  • Gelu Duminică – sociolog
  • Paul Gabor – scriitor
  • Petronela Rotar – scriitor
  • Ioana Cărtărescu Petrică – sociolog
  • Ramona Strugariu – om politic, europarlamentar
  • Aura Maria Badiu – elev, preşedinte al Consiliului Judeţean al Elevilor Galaţi
  • Evenimentul se adresează în special liceenilor în ani terminali, studenţilor şi profesorilor de ştiinţe socio-umaniste, dar va putea fi urmărit integral live pe pagina de Facebook a CCD Galaţi.

Accesul la eveniment se va asigura prin înscrierea în formularul de înscriere disponibil si pe pagina de Facebook.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScV59k99F1asreghTyHMnSKlyhX04s3Mv_s7Y88K3SLwTGc_w/viewform?fbclid=IwAR2hdKT1BozFlhCnxbdZqno6VMJCELEssQnfJYs_uq3wX3CqtcPMy58s1lw

Vă mulţumim şi vă aşteptăm!

 

Formular de înscriere online 

2023-2024

Completați informațiile solicitate.
Prin completarea formularului consimt ca CCD Galați să îmi prelucreze datele cu caracter personal - pentru eliberarea atestatului de formare continuă/adeverinței, prin mijloace automatizate și manuale, conform legii nr. 677/2001 și Regulamentului UE 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.
Politica CCD Galați de Prelucrare a datelor cu caracter personal