Informații

Adresa
Str. Gării nr. 35, cod poştal 800222
Telefon: 0236414749
Fax: 0236465860
E-mail: secretariat@ccdgl.ro
Site Web: http://ccdgalati.ro/

     
P
rogram
Luni - Joi   8.00-16.30
Vineri        8.00-14.00
Audiențe: Luni şi Joi  13.00-15.00

Platforma națională de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19

Gradul de vaccinare în rândul personalului angajat

Rata generală de vaccinare a personalului din Casa Corpului Didactic Galați este de 66,67% din totalul celor 9 angajați. Raportat la personalul care deține funcții de conducere, ponderea celor vaccinați este de 100%.

Conferința regională „Perspective IT în societatea cunoașterii”

Conferința regională „Perspective IT în societatea cunoașterii

20 mai 2022

 

Argument: Aflată la a doua ediție, Conferința regională online „Perspective IT în societatea cunoașteriise adresează cadrelor didactice din învățământul universitar și preuniversitar și are ca scop valorizarea și valorificarea potențialului educațional al resurselor digitale.

Parteneri: Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Electronică din Galați, Colegiul Național Al. I. Cuza Galați, Casa Corpului Didactic Galați, Synergetix, Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic Galați

Conferința „Perspective IT în societatea cunoașterii 2022 se va desfășura exclusiv online, în data de 20 mai 2022, ora 15.00, pe platforma Gsuite a Casei Corpului Didactic Galați.

Înscrierea candidaților interesați să participe se va face în perioada 14 aprilie 2022- 15 mai 2022 prin completarea formularului de înscriere: https://forms.gle/n8nhpbRYY6ymc2r97

Participanţi: cadre didactice din învățământul universitar și preuniversitar, specialiști IT

Participanții se pot înscrie online cu lucrări științifice și de didactică, la cele două Secțiuni:

  1. Software Educaţional în învăţământul universitar (platforme, simulări computerizate)
  2. Resurse Educaționale Deschise utilizate la clasa de elevi pentru predare-învățare-evaluare

Creare de lecții video

Creare lecții interactive

Resurse Web 2.0 pentru învățare

Instrumente digitale pentru evaluare

Pentru înscriere și transmiterea lucrării, participantul va completa câmpurile din formularul de înscriere: nume și prenume, funcția, instituția de proveniență, titlul lucrării, date de contact. Lucrarea se va încărca pe platformă în același timp cu completarea formularului de înscriere, într-un câmp dedicat. Participarea la conferință implică acceptul participanților pentru prelucrarea datelor personale.

Nu se percepe taxă de participare.

Persoană de contact : profesor metodist Aurora Sava.

Date contact : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., tel. 0746692978

Certificare: toți participanții vor primi un certificat de participare în care va fi menționată secțiunea și titlul lucrării.

Lucrările selectate de către Comitetul științific al Conferinței vor fi publicate în volumul electronic cu ISBN, în perioada septembrie 2022-octombrie 2022.

Condiţiile de tehnnoredactare a lucrărilor vor fi menționate în formularul Google de înscriere.